1. /
    2. Korisne informacije
    3. /
    4. Pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori internet trgovina tulup.hr

Koje proizvode nudi Tulup?

U Tulupu možete kupiti: slike na canvas platnu, slike na staklu, akrilne slike, staklene kuhinjske panele i staklene daske za rezanje.


Kako pronaći odgovarajuću grafiku?

U trgovini Tulup možete koristiti pripremljene tematske kategorije. Svaka od njih sadrži više od stotinu sjajnih motiva koje smo odabrali kako bi ispunili očekivanja svih kupaca. Na glavnoj stranici trgovine također preporučujemo najzanimljivije ili najpopularnije motive u posljednje vrijeme. Uvijek možete zatražiti pomoć od naših savjetnika e-poštom na adresi tulup@tulup.pl


Kako dostaviti narudžbu?

To je jednostavno! Kada pronađete željenu grafiku, podesite parametre proizvoda (veličina, broj kukica), unesite njegove dimenzije i dodatne opcije, a zatim podesite kadar i DODAJTE U KOŠARICU. U košarici popunite obrazac narudžbe i izvršite uplatu.


Kako mogu platiti za narudžbu?

Svoju narudžbu možete platiti putem sigurnih online plaćanja: PayU, tradicionalnom doznakom na bankovni račun ili izaberite plaćanje pri isporuci.


Kako podesiti kadar na slici ili panelu?

Kadar možete podesiti sami. Nakon što unesete željenu dimenziju kliknite na fotografiju i odaberite kadar. Imajte na umu da po potrebi možete rotirati ili odabrati vodoravni i okomiti odraz slike (odaberite Dodatne opcije ispod parametara proizvoda).