• Kuhinjski panel
  • Panel za kupaonicu
  • Fototapete

STAKLENI PANELI ZA KUHINJU PO MJERI

Jeste li spremni unaprijediti svoju kuhinju? Staklene panele po mjeri proizvodimo s grafikama iz našeg kataloga i fotografijama koje šalju naši kupci. Za izradu panela koristimo visokokvalitetnokaljeno staklo koje zadovoljava najviše standarde kvalitete i čvrstoće. Stakleni paneli su najbolji način da prekrijete kuhinjske zidove! Elegantni su, izdržljivi i vrlo jednostavni za čišćenje. Dizajnirajte s nama stakleni panel za kuhinju o kojem sanjate.
proiyvodi-po-mjeri proiyvodi-po-mjeri proiyvodi-po-mjeri proiyvodi-po-mjeri proiyvodi-po-mjeri proiyvodi-po-mjeri

STAKLENI PANELI ZA KUPAONICU PO MJERI

Naši stakleni paneli bit će izvrstan dodatak vašoj novoj kupaonici. Ako tražite nešto više od običnih bijelih pločica, sigurno će se vam svidjeti našistakleni paneli za kupaonicu nestandardnih dimenzija. Dostupni su u širokoj paleti boja i dezena, zahvaljujući čemu će se uklopiti u svaki stil interijera. Naši stakleni paneli za tuš kabine sjajan su način da osvježite svoju kupaonicu. Pravilno postavljeni bit će otporni na vlagu i jednostavni u održavanju u čistoći, dok vizualni efekt koji ćete zahvaljujući njima dobiti često će oduzimati dah vašim gostima.
personalize-wc-panel personalize-wc-panel personalize-wc-panel personalize-wc-panel personalize-wc-panel personalize-wc-panel

FOTOTAPETE ZA PRILAGOĐAVANJE

Oživite svoje zidove fototapetama! Birajte između stotina dizajna ili kreirajte vlastiti - izbor je na vama. Bez obzira tražite li suptilan i elegantan dizajn ili nešto odvažno i privlačno, prilagođena foto-tapeta će vas pokriti. Izrazite se i pokažite svoj stil u svakoj prostoriji!
Fototapete po narudžbi Fototapete po narudžbi Fototapete po narudžbi Fototapete po narudžbi Fototapete po narudžbi Fototapete po narudžbi

NAPIŠITE KOJU DIMENZIJU TREBATE, MI ĆEMO PRIPREMITI BRZU PONUDU

Pošaljite
member
Darek
member
Teresa