1. /
    2. Kupaonski tepisi
    3. /
    4. Kupaonski tepih Lišće Monstere

Kupaonski tepih Lišće Monstere

Pitajte za proizvod
Kupaonski tepih Lišće Monstere
prijeđite mišem preko fotografije za povećanje
Narudžba:
Odaberite parametre proizvoda:

75x45 cm

75x45 cm 90x60 cm

Bijela i siva

Bijela i siva

Bijela

Bijela
x  
U košaricu
Vašu narudžbu ćemo otpremiti:

Otkrijte udobnost s našim protukliznim kupaonskim tepihom Lišće Monstere! Izrađen od mekog, kratkog vlakna koje je iznimno lako održavati čistim, naš tepih donosi toplinu i ugodu u svaki prostor. Bez obzira tražite li tepih za kupaonicu, hodnik, dnevni boravak ili pokraj kreveta – pružit će vam mekoću i dodatnu udobnost tamo gdje vam je potrebna.

Siguran za svaku vrstu poda, pruža stabilnost zahvaljujući silikonskoj podlozi. Samo se pobrinite da površina ispod tepiha bude glatka, čista i suha prije postavljanja.

Tepih Lišće Monstere dostupan je u dvije veličine – 75 x 45 cm i 90 x 60 cm.

Naši tepisi, ne samo da su funkcionalni, već su i ekološki prihvatljivi i izrađeni od ekoloških materijala. Tehnologija sublimacije osigurava dugotrajne i žive boje. Uživajte u neusporedivoj udobnosti i sigurnosti našeg kupaonskog tepiha Lišće Monstere. Naručite već danas!

  • ✓ Tehnologija digitalnog tiska sigurna za vas i okoliš
  • ✓ Visokokvalitetni materijali
  • ✓ Savršeno reproducirani detalji i iznimno žive boje
  • ✓ Tisuće prekrasnih i originalnih dezena
  • ✓ Jednostavna montaža i čišćenje
  • ✓ Proizvodi prikladni za svaki prostor

Prednosti kupaonskog tepiha

Protuklizno dno. Naši protuklizni tepisi sigurni su i idealni za razne vrste podova, uključujući drvo i pločice. Donji sloj je presvučen silikonom kako bi se spriječilo pomicanje tepiha. Prije postavljanja, provjerite je li površina ispod tepiha glatka, čista i suha.

Lako se održava čistim. Meke i kratke dlake čine tepih lakim za održavanje čistim.

Dizajniran ne samo za kupaonicu. Tepih je dostupan u više uzoraka, što će vam omogućiti da ga uskladite sa svojim stilom i odabranom prostorijom. U kupaonici pruža meku i upijajuću površinu za potrebe čišćenja. No, zahvaljujući klasičnom dizajnu i praktičnoj funkcionalnosti, odlično će funkcionirati i uz krevet, hodnik ili dnevnu sobu. Upravo tamo gdje trebate dodatnu udobnost i mekoću!

✓ Ekološki prihvatljiv materijal i tisak. Tepisi su izrađeni od ekoloških materijala, a motivi su tiskani tehnikom sublimacije zahvaljujući kojoj dobivamo postojane i izražajne boje te prekrasne uzorke.