1. /
    2. Kupaonski tepisi
    3. /
    4. Kupaonski tepih Zeleni Mramor

Kupaonski tepih Zeleni Mramor

Pitajte za proizvod
Kupaonski tepih Zeleni Mramor
prijeđite mišem preko fotografije za povećanje
Narudžba:
Odaberite parametre proizvoda:

75x45 cm

75x45 cm 90x60 cm

Bijela

Bijela

Bijela i siva

Bijela i siva
x  
U košaricu
Vašu narudžbu ćemo otpremiti:

Otkrijte udobnost s našim antikliznim kupaonskim tepihom Zeleni Mramor! Napravljen od mekanog, gusto tkanog vlakna koje se lako čisti, ovaj tepih donosi toplinu i komfor u bilo koji prostor. Idealno rješenje za kupaonicu, hodnik, dnevni boravak ili pokraj kreveta, pruža mekoću i udobnost tamo gdje je najpotrebnija.

Dizajniran za sigurnost, tepih ima antikliznu silikonsku podlogu koja pruža stabilnost na svim vrstama podova. Prije postavljanja tepiha, osigurajte da je podloga ispod njega glatka, čista i suha.

Tepih Zeleni Mramor dostupan je u različitim veličinama kako bi odgovarao vašim potrebama.

Naši kupaonski tepisi su ekološki prihvatljivi, izrađeni su od održivih materijala. Sublimacijska tehnologija osigurava da boje ostanu svježe i žive. Uživajte u udobnosti i sigurnosti koju pruža kupaonski tepih Zeleni Mramor. Naručite svoj danas!

  • ✓ Tehnologija digitalnog tiska sigurna za vas i okoliš
  • ✓ Visokokvalitetni materijali
  • ✓ Savršeno reproducirani detalji i iznimno žive boje
  • ✓ Tisuće prekrasnih i originalnih dezena
  • ✓ Jednostavna montaža i čišćenje
  • ✓ Proizvodi prikladni za svaki prostor

Prednosti kupaonskog tepiha

Protuklizno dno. Naši protuklizni tepisi sigurni su i idealni za razne vrste podova, uključujući drvo i pločice. Donji sloj je presvučen silikonom kako bi se spriječilo pomicanje tepiha. Prije postavljanja, provjerite je li površina ispod tepiha glatka, čista i suha.

Lako se održava čistim. Meke i kratke dlake čine tepih lakim za održavanje čistim.

Dizajniran ne samo za kupaonicu. Tepih je dostupan u više uzoraka, što će vam omogućiti da ga uskladite sa svojim stilom i odabranom prostorijom. U kupaonici pruža meku i upijajuću površinu za potrebe čišćenja. No, zahvaljujući klasičnom dizajnu i praktičnoj funkcionalnosti, odlično će funkcionirati i uz krevet, hodnik ili dnevnu sobu. Upravo tamo gdje trebate dodatnu udobnost i mekoću!

✓ Ekološki prihvatljiv materijal i tisak. Tepisi su izrađeni od ekoloških materijala, a motivi su tiskani tehnikom sublimacije zahvaljujući kojoj dobivamo postojane i izražajne boje te prekrasne uzorke.