1. /
    2. Magnetne ploče
    3. /
    4. Magnetna ploča za djecu Karta Svijeta

Magnetna ploča za djecu Karta Svijeta

Pitajte za proizvod
Magnetna ploča za djecu Karta Svijeta
prijeđite mišem preko fotografije za povećanje
Narudžba:
Odaberite parametre proizvoda:

60x40 cm

60x40 cm 90x60 cm 100x70 cm 120x60 cm
x  
U košaricu
Vašu narudžbu ćemo otpremiti:

Uhvati trenutak s Magnetna ploča za djecu Karta Svijeta! Bilo da je to fotografija s odmora ili inspirativna bilješka — sve dobiva novu dimenziju na našoj magnetskoj ploči za zid. Izrađena od elitnog materijala, ova ploča je pravi magnet za tvoj interijer. Poput platna u rukama umjetnika, pruža ti beskrajne izražajne sredstva. A najbolje od svega, u setu dolaze nevjerojatni magneti, kako bi odmah mogao započeti stvarati svoju galeriju.

U svakom setu pronaći ćeš priložene, privlačne magnete. Ne čekaj, odaberi magnetsku ploču za sebe i započni stvarati svoju vlastitu priču!

Osjećaš li da ti nedostaje nešto posebno? Upoznaj Magnetna ploča za djecu Karta Svijeta! Pretvori svoj prostor u galeriju snova, doslovno. Ova magnetska ploča je više od samo ukrasa. To je tvoj osobni vizualni dnevnik. Njezin jedinstven dizajn će te osvojiti na prvi pogled. A priloženi magneti? Oni su kao kistovi za umjetnika — svatko može postati stvaratelj.

U svakom setu pronaći ćeš priložene, privlačne magnete. Ne čekaj, odaberi svoju magnetsku ploču i započni stvarati vlastitu priču!

  • ✓ Tehnologija digitalnog tiska sigurna za vas i okoliš
  • ✓ Visokokvalitetni materijali
  • ✓ Savršeno reproducirani detalji i iznimno žive boje
  • ✓ Tisuće prekrasnih i originalnih dezena
  • ✓ Jednostavna montaža i čišćenje
  • ✓ Proizvodi prikladni za svaki prostor
Galerija proizvoda: