1. /
    2. Magnetne ploče
    3. /
    4. Magnetna ploča za djecu Karta Svijeta Na Ploči

Magnetna ploča za djecu Karta Svijeta Na Ploči

Pitajte za proizvod
Magnetna ploča za djecu Karta Svijeta Na Ploči
prijeđite mišem preko fotografije za povećanje
Narudžba:
Odaberite parametre proizvoda:

60x40 cm

60x40 cm 90x60 cm 100x70 cm 120x60 cm
x  
U košaricu
Vašu narudžbu ćemo otpremiti:

Uhvati trenutak s Magnetna ploča za djecu Karta Svijeta Na Ploči! Bilo da je to fotografija s odmora ili inspirativna bilješka — sve dobiva novu dimenziju na našoj magnetskoj ploči za zid. Izrađena od ekskluzivnog materijala, ova ploča je pravi središnji dio za tvoj interijer. Poput platna u rukama umjetnika, pruža ti beskrajne mogućnosti. A najbolje od svega, u setu dolaze stilski magneti, kako bi odmah mogao započeti stvarati svoju galeriju.

U svakom setu pronaći ćeš priložene, privlačne magnete. Ne čekaj, odaberi magnetsku ploču za sebe i započni stvarati svoju vlastitu priču!

Osjećaš li da ti nedostaje nešto posebno? Upoznaj Magnetna ploča za djecu Karta Svijeta Na Ploči! Pretvori svoj prostor u galeriju snova, doslovno. Ova magnetska ploča je više od samo dekoracije. To je tvoj osobni svijet emocija. Njezin originalan dizajn će te osvojiti na prvi pogled. A priloženi magneti? Oni su kao kistovi za umjetnika — svatko može postati stvaratelj.

U svakom setu pronaći ćeš priložene, privlačne magnete. Ne čekaj, odaberi svoju magnetsku ploču i započni stvarati vlastitu priču!

  • ✓ Tehnologija digitalnog tiska sigurna za vas i okoliš
  • ✓ Visokokvalitetni materijali
  • ✓ Savršeno reproducirani detalji i iznimno žive boje
  • ✓ Tisuće prekrasnih i originalnih dezena
  • ✓ Jednostavna montaža i čišćenje
  • ✓ Proizvodi prikladni za svaki prostor
Galerija proizvoda: