1. /
    2. Magnetske naljepnice
    3. /
    4. Magnetske naljepnice za frižider
    5. /
    6. Magnetska naljepnica za hladnjak Crna apstrakcija

Magnetska naljepnica za hladnjak Crna apstrakcija

Pitajte za proizvod
Magnetska naljepnica za hladnjak Crna apstrakcija
prijeđite mišem preko fotografije za povećanje
motiv: Crna apstrakcija
Narudžba:
Odaberite parametre proizvoda:

60x180 cm

60x180 cm 60x190 cm 60x205 cm 70x190 cm
x  
U košaricu
Vašu narudžbu ćemo otpremiti:

Magnetske naljepnice za hladnjak s motivom Crna apstrakcija jedinstveni su oblik aranžman svake kuhinje. Primjena ukrasa u obliku magnetske naljepnice zanimljiva je i jeftina alternativa popravcima ili zamjeni kućanskih aparata. Savršeno će sakriti sve nesavršenosti na površini hladnjaka kao što su ogrebotine, tragove ili mala udubljenja. Odlučujući se za takav ukras hladnjaka dat ćete cijeloj kuhinji nov karakter. Ako vam je hladnjak dosadio, možete ga brzo osvježiti, birajući vaš omiljen motiv.

 

Specifikacija:

Namjena: Čelični i limeni radijatori s ravnom površinom od najmanje 40%. (Magnetska podloga nije prikladna za stare rebraste radijatore zbog premale ravne površine na koju se može zalijepiti.)
Debljina: 1 mm
Dostupne dimenzije: 60 x 180 cm, 60 x 190 cm, 60 x 205 cm, 70 x 190 cm. Za nestandardne dimenzije obratite se Službi za korisnike.
Montaža: Instalacija uključuje postavljanje prostirke na površinu vrata hladnjaka. Demontaža ne ostavlja tragove.
Temperature primjene: od -30 C do +60 C. Dugotrajna izloženost temperaturama iznad 60 C može uzrokovati deformaciju prostirke. Jednostavna montaža, rastavljanje bez ostataka, jednostavno čišćenje.
Prije postavljanja: Otirač se isporučuje smotan. Prije nanošenja, rasklopite ga i pričekajte da se ispravi kako biste bili sigurni da dobro prianja uz hladnjak.

Digitalni ispis:

Ispis visoke rezolucije, otporan na promjenu boje, abraziju i UV zračenje. Nijanse gotovog proizvoda mogu neznatno odstupati od vizualizacije zbog kalibracije monitora na kojem se predmeti pregledavaju, tiskarskog stroja i vrste tinte koja se koristi - manja razlika u nijansama nije razlog za reklamaciju.

 

Galerija proizvoda: