1. /
    2. Otirači
    3. /
    4. Otirač Školjke morske zvijezde

Otirač Školjke morske zvijezde

Pitajte za proizvod
Otirač Školjke morske zvijezde
prijeđite mišem preko fotografije za povećanje
motiv: Školjke morske zvijezde
Narudžba:
Odaberite parametre proizvoda:

60x40 cm

60x40 cm 90x60 cm 150x100 cm
x  
U košaricu
Vašu narudžbu ćemo otpremiti:

Funkcionalni unutarnji otirač s uzorkom Školjke morske zvijezde je više od samo korisnog rješenja.
Ako vam je potreban otirač za predvorje velikih veličina, na pravom ste mjestu. Naš veliki otirač za unutrašnjost ne samo da garantira čistoću, već također predstavlja izraz elegancije. Zahvaljujući najkvalitetnijim materijalima i jedinstvenom dizajnu, ovaj proizvod će obogatiti svaki interijer, a jedinstvena struktura vlakana osigurava učinkovito uklanjanje nečistoća. Bez obzira na karakter vašeg doma, naš otirač će se biti idealan dodatak, nudeći korisnost i stil u jednom.

Prednosti naših otirači

✓ Izvrsna izvedba. Naš otirač izrađen je od najkvalitetnijih materijala koji osiguravaju učinkovito i brzo čišćenje prljavštine, blata i snijega. Izdržljiva vuna dobro se nosi s bolešću, a njihova posebna struktura osigurava da u svoj dom ne unosite prljavštinu.

✓ Estetika i stil. Tko je rekao da otirač ne može biti dekorativan? Zaboravite na dosadne i sivo-smeđe otirače. Naš proizvod je dostupan u mnogim uzorcima i bojama, tako da se savršeno uklapa u dekor vašeg doma. Odaberite onaj koji najbolje pristaje vašem stilu!

✓ Trajnost i sigurnost. Brisači su izrađeni od vlakana visoke gustoće, što osigurava veliku izdržljivost. Dodatno, neklizajuće dno obloženo gumom, pristaje uz brisače i jamči sigurnost korištenja. Otirač je savršen za razne vrste podova, uključujući drvene podove i pločice. Prije rasklapanja provjerite je li površina glatka, čista i suha.

✓ Ekološki i drugi materijali. Otirači su izrađeni od ekoloških materijala, a motivi su tiskani tehnikom sublimacije, što jamči postojanost i izražajnost boja te mogućnost dobivanja prekrasnih uzoraka.

Galerija proizvoda: