1. /
    2. Otirači
    3. /
    4. Otirač za vrata Ptice cvijeće

Otirač za vrata Ptice cvijeće

Pitajte za proizvod
Otirač za vrata Ptice cvijeće
prijeđite mišem preko fotografije za povećanje
Narudžba:
Odaberite parametre proizvoda:

60x40 cm

60x40 cm 90x60 cm 150x100 cm
x  
U košaricu
Vašu narudžbu ćemo otpremiti:

Otkrijte Otirač za vrata Ptice cvijeće. Idealna za dom, spaja ljepotu s funkcionalnošću. Pobrinite se za čistoću i izrazite svoj stil već danas!
Moderan ulazni otirač s trajnim tiskom Ptice cvijeće ne samo da se istakne čvrstoćom i zapanjujućim dizajnom, već također kombinira funkcionalnost s estetikom. Savršen je dodatak za vaš dom, osiguravajući učinkovito i brzo uklanjanje prljavštine zahvaljujući otpornim vlaknima. Jeste li ikada čuli da otirač ne može biti dodatak interijeru? Naš proizvod, dostupan u brojnim uzorcima i bojama, idealno se slaže s karakterom vašeg doma, a protuklizno dno jamči sigurnost korištenja. Otirači su izrađeni od ekološki čistih sirovina, a motivi su tiskani tehnikom sublimacije, što jamči trajnost i intenzitet boja.

Prednosti naših otirači

✓ Izvrsna izvedba. Naš otirač izrađen je od najkvalitetnijih materijala koji osiguravaju učinkovito i brzo čišćenje prljavštine, blata i snijega. Izdržljiva vuna dobro se nosi s bolešću, a njihova posebna struktura osigurava da u svoj dom ne unosite prljavštinu.

✓ Estetika i stil. Tko je rekao da otirač ne može biti dekorativan? Zaboravite na dosadne i sivo-smeđe otirače. Naš proizvod je dostupan u mnogim uzorcima i bojama, tako da se savršeno uklapa u dekor vašeg doma. Odaberite onaj koji najbolje pristaje vašem stilu!

✓ Trajnost i sigurnost. Brisači su izrađeni od vlakana visoke gustoće, što osigurava veliku izdržljivost. Dodatno, neklizajuće dno obloženo gumom, pristaje uz brisače i jamči sigurnost korištenja. Otirač je savršen za razne vrste podova, uključujući drvene podove i pločice. Prije rasklapanja provjerite je li površina glatka, čista i suha.

✓ Ekološki i drugi materijali. Otirači su izrađeni od ekoloških materijala, a motivi su tiskani tehnikom sublimacije, što jamči postojanost i izražajnost boja te mogućnost dobivanja prekrasnih uzoraka.

Galerija proizvoda: