1. /
    2. Naljepnice za vrata
    3. /
    4. Samoljepljiva tapeta za vrata Zalazak sunca na moru

Samoljepljiva tapeta za vrata Zalazak sunca na moru

Pitajte za proizvod
Samoljepljiva tapeta za vrata Zalazak sunca na moru
prijeđite mišem preko fotografije za povećanje
Narudžba:
Odaberite parametre proizvoda:

75x205 cm

75x205 cm 85x205 cm 95x205 cm
x  
U košaricu
Vašu narudžbu ćemo otpremiti:

Vrijedno je imati na umu da su vrata također ukras u stanu. Zato je važno kako izgledaju. Birajući naljepnicu za vrata 'Zalazak sunca na moru' možete biti sigurni da će izgledati spektakularno i izazvati divljenje kod svih. Korištenje samoljepljive obloge za vrata Zalazak sunca na moru to je također velika ušteda. Umjesto da vrata mijenjate novima, možete ih obljepiti za male pare samoljepljivom fototapetom za vrata 'Zalazak sunca na moru'. Važno je i da ovu aktivnost možemo ponavljati toliko često koliko je potrebno. Ako nam dosadi Zalazak sunca na moru naljepnica za vrata koju smo kupili, možemo je sami odlijepiti i zalijepiti novu. Također trebamo imati na umu da promjena izgleda vrata istovremeno znači i promjenu aranžmana cijele kuće. Ponekad je dovoljno zalijepiti tapetu na vrata i time će profite dobiti uređenje cijelog stana.

Značajke proizvoda

Ekološki siguran:

♦ Proizvod je tiskan latex tehnologijom koja je potpuno ekološka i ekološki prihvatljiva.

Precizna izrada:

♦ U svakoj fazi proizvodnje nastojimo osigurati da sve bude urađeno pažljivo, kako biste dobili dobro izvedene detalje i lijepe boje.

Proizvod godinama:

♦ Naše naljepnice zaštićene su od UV zračenja, što eliminira neželjeni efekt blijeđenja i omogućuje dugotrajno uživanje u bojama.

♦ HP Latex tehnologija osigurava ispise izvrsne kvalitete i visoke otpornosti na abraziju bez potrebe za laminacijom.