1. /
    2. Korisne informacije
    3. /
    4. Politika kolačića

Politika kolačića

1. Što su "kolačići"
"Kolačići" su niz znakova, IT podaci, posebno male tekstualne datoteke koje se spremaju na krajnji uređaj kada posjetite našu web stranicu.

2. Za što koristimo kolačiće"
Koristimo "kolačiće" kako bismo poboljšali upotrebljivost naše web stranice i kvalitetu pruženih usluga u skladu s preferencijama naših korisnika. Koristimo ih za anonimna statistička istraživanja vezana uz posjete našoj web stranici. Podaci sadržani u "kolačićima" omogućuju blokiranje višestrukog prikazivanja sadržaja korisniku i pomažu u povećanju učinkovitosti reklama.

3. Koje vrste "kolačića" koristimo
Koriste se dvije vrste "kolačića" - "session" i "permanent":
Prvi od njih su privremene datoteke koje ostaju na uređaju korisnika do odjave s web stranice.
"Permanent" kolačići ostaju na korisnikovom uređaju za vrijeme određeno u parametrima "kolačića" ili dok ih korisnik ručno ne izbriše.

4. Osobni podaci
Ne koristimo "kolačiće" za identifikaciju određenog korisnika web stranice.

5. Retargeting
Korištenje kolačića omogućuje nam da dođemo s reklamnom porukom do korisnika koji su prethodno posjetili našu web stranicu na drugim web mjestima koje posjećuju, uključujući ona koja pripadaju subjektima koji surađuju s našim partnerima.

6. Korištenje i brisanje "kolačića"
Prema zadanim postavkama, softver koji se koristi za pregledavanje web stranica dopušta korištenje "kolačića" na krajnjem uređaju, međutim, možete promijeniti zadane postavke i blokirati njihovu upotrebu promjenom postavki web preglednika.
Blokiranje korištenja "kolačića" može utjecati na funkcionalnosti dostupne na web stranici.